Home Omhoog

Oliebollendrive

Home
Omhoog
Over de Club
Jubileum 2010
Groene trui 2009
Orde der 7 SA
Traumaprijs
Ruďne Café Drive
Jubileum 2005
Links

Oliebollendrive: foto's

Onze oliebollenbakkers: Jan Boehmer en Coco Granneman. Wat waren ze lekker: heerlijk krokant, niet te groot en voortreffelijk van smaak. We hebben gesmuld. Kennelijk hadden Jan en Coco hun energie in het bakken van de olieballen gestopt: de kwaliteit van de oliebollen was omgekeerd evenredig met die van hun bridgeprestatie die avond. Dit als troost....!

We hadden ook nog een geheimzinnige appelflappenbakker. Die had nog nooit appelflappen gebakken en wilde eerst de reactie op haar product eens afwachten. Nou Ria Hendrikse, ze vonden zeer gretig aftrek. Aan een tweede flap ben ik niet toegekomen, want ze waren in de kortste keren op.

Al met al was de drive een groot succes. Onze wedstrijdleider Til Eckhardt had alles weer prima in de hand en de drive verliep zeer gezellig.
De winnaars Harmen Kleuver en Gerard Lubbers waren -net als bij de Ruďne Café Drive- weer in topvorm en gingen er met de champagne vandoor. Nogal wat paren kregen wijn omdat zij hun eigen score hadden geraden en al met al werd de rente van het legaat van Dirk Honig weer uitstekend besteed.

Hans Hendriks.

 

 

medewerkers

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan jhendriks@quicknet.nl 
Laatst bijgewerkt: 20 december 2013